Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejpopulárnějších a dosud nejpevnějších hollywoodských svazků prý prochází zásadní manželskou krizí. Tento týden o tom informovaly hned dva magazíny National Enquirer a OK! Magazine. Dvojice Ben Affleck (51) a Jennifer Garner (42), která se brala v roce 2005 a vychovává společně tři děti ve věku od tří do devíti let, se podle Enquireru dokonce už stihla v tichosti odloučit. Následovat má i rozvod, během něhož se má řešit kromě výchovy dětí i rozdělení majetku v hodnotě 150 miliónů dolarů.

Podle serveru Radar Online má manželství trhliny již dlouho. „Přátelé Jennifer si myslí, že jí to s Benem ani trochu neklape i přesto, jak je skvělým otcem jejich dětí. Emocionálně se teď připravuje na rozvod. Vídá se s terapeutem a probírají rozvod a to, jak o tom mluvit s dětmi. Nechá si je v péči,“ sdělil zdroj.

Jennifer a Ben se potkali v roce 2001 během natáčení Pearl Harboru a o dva roky později spolupracovali na snímku Daredevil. Randit začali v polovině roku 2004 a rok nato se v tichosti vzali během soukromého obřadu v Turks a Caicos nedaleko Bahamských ostrovů. Mají spolu devítiletou Violet, šestiletou Seraphinu a tříletého Samuela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám