Hlavní obsah
Článek

V českém showbyznysu se už léta bez náznaku pochybností otevřeně šušká o tom, že klávesák skupiny Nightwork Jan Maxián (28) dává v lásce přednost silnějšímu pohlaví a holky má jen za kamarádky. Snad nikdo by proto nepředpokládal, že právě on bude tím prvním, kdo se z extrémně populární hudební skupiny rozhodne zvýšit českou populaci. Všichni mu totiž věřili, že roli gay kněze v klipu Globální oteplování vlastně ani nehraje.

K narození dítěte došlo už pátého července. "Zdravím všechny přátele a dobré lidi, včera v 11:31 se nám narodila dcera, Rebeka Nela Maxiánová. Byl bych velmi rád, kdybyste přijali pozvání na oslavu jejího narození zítra 7. 7. od osmi hodin večer v klubu Zanzibar na Malé straně, kde bych si s Vámi rád připil na její pevné zdraví. Určitě by jí to udělalo radost. Těším se na Vás, Honza Maxián," rozeslal zprávu přísně vybranému okruhu známých hudebník a dabér, který má za sebou například Froda z Pána prstenů nebo hlavního hrdinu trilogie o Spidermanovi.

I když je Honza stejně jako další kluci z kapely velký vtipálek, nedá se čekat, že zrovna v takové věci by žertoval. Stal se tak pravděpodobně opravdu prvním členem Nightworku, který se pochlapil a má dítě.  A kdy začnou "tikat biologické hodiny" i fešákovi Vojtovi Dykovi? Přivede i on svou partnerku Tatianu Vilhelmovou do jiného stavu?

Reklama

Další články

Načítám