Hlavní obsah
Článek

Takovou autogramiádu Sagvan Tofi nezažil od dob, kdy s Lukášem Vaculíkem hráli v Kamarádovi do deště. V nacpaném obchodním centru, kde stály davy na podpis protagonistů muzikálu Mýdlový princ a cédéčka, které k němu vyšlo, byl trochu nervózní.

"Asi z toho zblázním," sotva vydechl namačkaný mezi lidmi. "Ale mám radost, že je tady tak plno a jsem tady mezi kamarády, které jsem delší dobu neviděl. A Mýdlový princ je pořád vyprodaný, což je skvělé," řekl nám Sagvan, který přijel na otočku z Brna, kde už zase zkouší muzikál Děti ráje, který také produkuje, a na 25. července plánuje velké open air představení na Konopišti.

"Jsem dost rozjetý, nejsem zvyklý na takový humbuk," dodal Sagvan, který znatelně pohubl. "Už jsem byl tlustý, musel jsem začít makat, abych měl fazónu, vždyť jsem sportovec. Navíc se ze mě stal takový divadelní otrok, zkoušení s režisérem Balážem bylo hodně náročné, to zhubne každý. Byl to jeden z nejhorších roků mého života, a teď se mi to všechno vrací a mám radost, že se to lidem líbí," míní.

Reklama

Další články

Načítám