Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už téměř tři roky, co byl do kin uveden závěrečný díl ságy Stmívání nesoucí název Twilight sága: Rozbřesk - 2. část. Důležitou úlohu v něm sehrála i tehdy jedenáctiletá Mackenzie Foy, která představovala dceru Edwarda a Belly Cullenových (Roberta Pattinsona a Kristen Stewart). Mackenzie si jako poloviční upírka Renesmee nemohla přát lepší herecký start než ten v sérii s mnohamiliónovou fanouškovskou základnou.

Od té doby její filmografie čítá téměř desítku nových projektů. S tím posledním dokonce přijela i na filmový festival do Cannes. Premiéru zde měl francouzský animovaný snímek Malý princ podle knižní předlohy Antoine de Saint-Exupéryho, v němž Mackenzie namluvila ústřední postavu děvčátka, které se její maminka snaží připravit na svět dospělých. Podívejte, jak mladinká herečka, o níž toho nejspíš ještě hodně uslyšíme, zazářila na červeném koberci ve zlatavé róbě od Oscara de la Renty...

Reklama

Další články

Načítám