Hlavní obsah
Článek

Herečku Jodie Sweetin (35) znají všichni fanoušci sitkomu Plný dům (a jeho odvozeniny Fuller House). Ztvárnila v něm roztomilou Stephanie Tanner, dceru Dannyho (Bob Saget).

Sweetin bylo herectví jakožto půvabné blondýnce z Los Angeles souzeno. Už jako dítě účinkovala v reklamách, později na střední škole si vyzkoušela muzikál, a ještě před Plným domem hrála v sitkomu Valerie. A další seriály následovaly (Správná pětka či Ano, drahoušku), žádný ale nedosáhl popularity Plného domu. Zahrála si i v několika filmech, z nichž za zmínku stojí The Dreamer (také Walt Before Mickey) o Waltu Disneym z roku 2015.

Osobní život Jodie je pestrý. Ve svých 35 letech je už třikrát rozvedená. Poprvé se vdávala za losangeleského policistu Shauna už jako dvacetiletá a rozváděla se o čtyři roky později. Druhého manžela Codyho si vzala v roce 2007 po dvouměsíční známosti a z nakonec tříletého svazku se narodila dcera Zoie (9). Druhou holčičku herečka porodila v roce 2010 a jejího otce Mortyho pojala za manžela o dvě léta později. Rozvedli se v září 2016. Se zatím posledním snoubencem se stihla rozejít ještě před svatbou (loni v březnu).

Plný dům jí zajistil obrovskou popularitu a otevřel dveře do světa šoubyznysu. Ten ale může být zrádný a některým jeho svodům podlehla i Sweetin. Ve své knize s názvem unSweetined popsala potíže s alkoholem i drogami, jimž po skončení Plného domu čelila.

Reklama

Další články

Načítám