Hlavní obsah
Článek

Marie Drahokoupilová (73) patřila v šedesátých a sedmdesátých letech k největším hvězdám českého filmu. Dnes už ale herečku vídáme na společenských akcích opravdu jen výjimečně. V poslední době o ní média dokonce psala, že trpí vážnou nemocí, tzv. svalovou atrofií, a začíná to s ní být vážné.

Když jsme herečku, které její přátelé neřeknou jinak než Madla, potkali na křtu gurmánské knihy Dominica Jamese Prague Cuisine, nemohli jsme se nezeptat, jak se jí v posledních dnech daří. A paní Drahokoupilová nás nejen svou vizáží a elánem přesvědčila o tom, že s jejím zdravím to rozhodně není tak špatné, jak se napsalo.

„Já s ničím nemám problém, myslím si, že je to spíš problém té dámy, která to napsala,” rozesmál herečku náš dotaz, jestli skutečně trpí zmíněnou nemocí. „Opravdu nemám žádnou svalovou atrofii,” dodává herečka, která okouzlila svou krásou ve filmu Flirt se slečnou Stříbrnou.

Tři roky po oslavě sedmdesátin je paní Marie velmi čiperná. „Prospívá mi chůze, ráda chodím. Necvičím, ale hrozně ráda plavu. Mám velmi ráda vodu, a když je to možné, tak si jdu ráda zaplavat,” říká herečka, která je přesvědčená o tom, že v boji proti stárnutí zaručeně funguje obklopit se pozitivními lidmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám