Hlavní obsah
Článek

Pomalu to vypadá, že život Lucie Borhyové (46) a Michala Hrdličky je jedna velká dovolená. Sotva se hvězdný pár vrátí z jednoho pobytu v zahraničí, tak už míří na další. My jsme se s Michalem setkali během prezentace nových kopaček známé německé sportovní značky krátce poté, co se vrátil z pobytu ve Španělsku.

„Byli jsme jen na krátké rodinné dovolené,” říká Michal a jedním dechem dodává: „I krátká dovolená nás vždycky těší. Já jsem vždycky moc rád, když můžu vypnout jednak hlavu a pak i telefon a třeba jen dva dny být mimo.”

Rodina prý většinou cestuje letecky. „Do Španělska létáme letadlem, autem by to bylo přece jen daleko,” uvádí moderátor. Obě děti Lucie Borhyové prý cestování zvládají bez problémů. „Lucas začínal cestovat jako malý a stejně je na tom i Linduška. Tu jsme poprvé vzali na cestu letadlem ve třech měsících, takže je zvyklá,” říká Michal.

Pro hvězdy Televizních novin na Nově není vůbec jednoduché požádat o několik dní volna. „Když to řeknu nadneseně, tak je to vždy rána pro několik redakcí najednou. Musíme to hlásit dlouho dopředu, aby se to nekrylo s požadavky kolegů. Samozřejmě se ale vždycky najde nějaké řešení,” říká Michal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám