Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na bonbóny a lego a pořádně své děti překvapte. Čím? Dejte jim k svátku nový nábytek! Právě teď ho pořídíte u MT-nábytek.cz za speciálně snížené ceny. Vybírejte z více než 330 modelů v různých barvách a provedeních se slevami i přes 30 %. Na spaní nebo na hraní, od batolat po puberťáky, zkrátka do každého pokojíčku. Udělejte potomkům na Den dětí radost, která jim vydrží dlouhou dobu.

Bez starostí a dlouhého vybírání. Zařiďte celý pokojíček elegantně jedním tahem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé holce a klukovi se rozzáří oči radostí, když uvidí v pokoji sestavu dětského nábytku Bambi 2. Jako rodiče oceníte oblé rohy pro maximální bezpečí nebo snadno udržovatelný povrch odolný poškrábání, děti zase potěší spousta úložných a odkládacích prostor i vysouvací deska na klávesnici počítače. Výborná volba za mimořádnou cenu. Dříve za 12 522 Kč.

Nechce se mu po večerníčku na kutě? Do téhle barevné postele se bude vždycky těšit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez odmlouvání si půjde vaše dítě každý večer lehnout do bytelné postele Demi. Pevná bezpečnostní zábrana zajistí klidné noci jemu i vám, bytelná konstrukce z masivu buku zaručí dlouhodobou životnost a odolnost. Do praktického úložného prostoru schováte vše potřebné, jediný problém tak může nastat s výběrem barvy. K dispozici jich totiž máte 40. Dříve za 6 981 Kč.

Jak zajistit optimální růst a vývoj dítěte? Dopřejte mu zdravý spánek na pořádné posteli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete, aby se na vás potomek po ránu usmíval? Pořiďte mu čalouněnou válendu Maja, kterou potěšíte předškoláka i studenta. Na výběr máte ze 4 různých rozměrů ložné plochy a bezpočtu barev i vzorů látkového potahu. Samozřejmostí je plynulé a bezpečné otevírání vnitřního úložného prostoru, exkluzivní je ovšem akční cena lůžka. Dříve za 3 435 Kč.

Přes 300 modelů, spousta barev a ceny už od 547 Kč. Nakupujte dětský nábytek výhodně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvalitní, bezpečné i hravé. Takové je vybavení dětských pokojíčků, které vám teď MT-nábytek.cz nabízí při příležitosti Dne dětí za výjimečně nízké ceny. Postele, skříně, psací stoly, sedací pytle i kompletní sestavy nábytku vám dovezeme až domů a na přání vše také smontujeme. Tak, aby váš potomek zůstal stát ve dveřích svého pokoje s pusou otevřenou úžasem. Již od 620 Kč.

Myslete také na sebe. Ceny nábytku drží slevovou dietu, tak nepromarněte příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejenom dětský nábytek teď nakoupíte u MT-nábytek.cz s výraznými slevami. V rámci červnového hubnutí do plavek na vás čekají desítky zlevněných kousků do domácnosti, kanceláře i na zahradu. Shazují 42, 53 i 60 % z obvyklé ceny, což znamená tisíce ušetřených korun. A co víc. Ke každé objednávce teď dostanete čtení na léto zcela zdarma.

Další články

Načítám