Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ani ve snu by vás asi nenapadlo, že někdy uvidíte představitelku mámy Nyklové z Ulice v plavkách. Herečka Jaroslava Obermaierová (69) je ovšem veselá kopa, která nezkazí žádnou srandu a na nedávné dovolené na Djerbě se klidně rok před sedmdesátkou nechala vyfotit při své nejoblíbenější činnosti - relaxování v bazénu.

Dovolenou v Tunisku si herečka užívala, ale přiznala, že musela trochu prchat před dětským křikem. „Byli jsme s kamarádkou Monikou v hotelu, kde bylo moc příjemně, skvěle tu vařili, jen tu na můj vkus bylo příliš mnoho dětského hluku. Ne že bych děti neměla ráda, ale přála jsem si klid a ticho, takže jsem soustavně chodila k bazénu, kam děti tak trochu neměly přístup. Za to se snad nemusím stydět," smála se Jaroslava Obermaierová.

Kromě opalování si herečka našla čas i na knížky, které v Praze nestíhala přečíst. A taky obdivovala místní zvířata, až si jednou dokonce vysloužila napomenutí od jiných zahraničních turistů.

„Do jídelny k nám chodily kočky, byly hladové, bylo mi jich líto, takže jsem jim občas něco odhodila od talíře. To hned způsobilo povyk, protože se to jiným turistům nelíbilo. Vyslechla jsem si napomenutí, ale stejně mi to nedalo jim zase něco hodit," líčí herečka, která má doma psa a kocoura a na Djerbě se prý cítila více než bezpečně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám