Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto je za dveřmi, vše je veselejší a barevnější a zpěvačka Kamila Nývltová (34) se v tomto duchu rozhodla experimentovat. Oblékla se do nejextravagantnějších modelů, a dokonce se na focení nechala v obličeji namalovat jako klaun.

„Nápad nafotit takové, jak se říká, ulítlé letní fotky dostala moje kamarádka, stylistka Karolína Drössler, a přesvědčila mě, že to bude prostě letní úlet. Mně se ten nápad líbil, i když normálně takto bláznivé oblečení nenosím, jsem totiž usedlejší typ. Ale aspoň si ho užiji při focení,“ prozradila Kamila. Oblečení je na fotkách podtrženo nejen výrazným líčením, ale i nalepenými papírovými rty nebo popcornem.

„Chtěli jsme, aby výsledek zbavil lidi deprese a pobavil je. Všude kolem je v poslední době tolik stresu, že když se nad těmito fotkami alespoň pár lidí usměje, mělo to smysl,“ říká Kamila, která už se moc těší na dovolenou.

„Opravdu ji potřebuji. Ale jenom zahálet určitě nehodlám, to u mě ani nejde. Samozřejmě budu zpívat, mám již naplánované docela zajímavé akce a další jsou v jednání. Možná budete překvapeni, kde všude se objevím. Také mě oslovila skvělá fotografka Lenka Hatašová pro její novou výstavu, na které bude prezentovat fotografie umělců, se kterými pracovala. A musím se chystat na nový hudební projekt, který začínám pomalu připravovat, více ovšem nyní neprozradím,“ byla tajemná Kamila.

Milovníky muzikálů jistě potěší, že Kamilu opět uvidí v obnovené premiéře krásné Angeliky v Divadle Broadway a také dostala nabídku od producenta Mira Procházky zahrát si hlavní roli Sibyly – královny ze Sáby ve stejnojmenném muzikálu, který uvede Divadlo Hybernia na jaře roku 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám