Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V úterý se u Obvodního soudu pro Prahu 2 konalo jednání ve věci ublížení na zdraví, kterého se měl rapper Ektor, syn Teny z řeckého dua Martha a Tena Elefteriadu, dopustit tím, že loni v únoru údajně napadl v baru dívku a zlomil jí při tom čelist. Na fotografy při příchodu do soudní budovy ukazoval hanlivá gesta a podle napadené Terezy N. prý lhal, jako když tiskne.

Od Ektora měla v jednom z barů dostat takovou „kopačku“, až jí zlomil čelist. „Když se ho prý ptali, zda udělal nějaké vyjádření na internetu, zda někdy napadl nějakou slečnu, či svého fanouška na pódiu, na vše odpověděl, že ne,“ uvedla dívka v Blesku.

Přitom takové video existuje a v něm se Ektor obhajuje. „Dvě ženský v jednom klubu, magoři, vožralý, vyfetovaný, hysterický krávy. Jedna holka bláznivka. Ona se rozeběhla, tak jsem uhnul, dal jsem jí pohlavek, pěstí a loket zezadu do hlavy. Otočil jsem se, abych jí dal pohlavek a ona zakopla a spadla,“ líčil.

Tereza se od začátku brání, že nikoho nenapadala, že naopak sama byla brutálně napadena. Štve ji, že Ektor je agresivní (v prosinci 2013 měl ublížit jiné dívce, pak dal také fanouškovi pěstí na pódiu), a navíc prý lže. Soud bude pokračovat v červenci. Mezitím rapper musí řešit další trestní oznámení. Prý měl odjet od benzínky bez placení, což ale odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám