Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přes Zdeňka Macuru (49) se „proslavila“ a teď zkouší štěstí už ne na bílém, ale na stříbrném plátně! Tedy alespoň pomyslném. Bývalá přítelkyně ochránce slabých a bezbranných žen Vlaďka Šuleková prý dostala nabídku na natáčení jakési reality show od režisérského matadora Víta Olmera (Playgirls, Bony a klid).

„Kontaktovala mě Česká televize, mám točit film Víta Olmera. Příští týden s ním mám první schůzku a dozvím se, o jakou roli jde,“ pochlubila se blondýna. Sama ale ještě neví, o co vlastně jde. Olmer totiž pro veřejnoprávní televizi bude připravovat dokumentární cyklus s asi desítkou žen s pohnutým osudem o jejich seznamování. Pracovně se jmenuje Láska není brambora a čím pohnutější osud účastnice konkurzu měly, tím získaly větší šance na úspěch.

Žena, kterou i její bývalý podezíral z toho, že příliš prahne po slávě a jež třeba uspořádala i neuvěřitelně trapnou rádoby veselku s opilým ženichem, kdysi bývala modelkou a údajně dokonce týranou. A taky si zahrála v komparsu Discopříběhu.

„Kariéru jsem pověsila na hřebík kvůli těžkému zdravotnímu stavu maminky, stala jsem se její ošetřovatelkou. Teď mě to ale táhne zpět. Na ten konkuzs mě dohodila maminka, od mala mě ve všem podporovala,“ dodala Šuleková.

Reklama

Další články

Načítám