Hlavní obsah
Článek

V dětství to sice nevypadalo, že jí bude do vínku dána krása po matce Demi Moore (61), dnes je ale všechno jinak. Rumer Willis (26) se už nemusí obávat posměšků od necitlivých spolužáků, které jí dodnes zůstávají hluboko v paměti a kvůli nimž se dokonce nedávno rozplakala před televizními kamerami. Současná Rumer má totiž nejen půvabnou tvářičku, ale hlavně famózní figuru, kterou si vypilovala k dokonalosti soutěží Dancing With The Stars.

Nejstarší ze trojice dcer z manželství Demi Moore a Bruce Willise jako vítězka jubilejní 20. řady drilovala taneční kroky do samého konce soutěže a na její postavě je to znát. Však se také nyní kromě společného snímku s maminkou ráda fotí hlavně v bikinách, a to ze všech úhlů.

A do čí náruče toto pevné vytančené tělo aktuálně patří? Rumer je sice oficiálně bez partnera, ale během posledních měsíců se údajně sblížila s tanečním partnerem Valem Chmerkovským. Všichni od samého počátku vnímali chemii, která mezi oběma tanečníky nejen na parketu funguje. Z jejich okolí však z pochopitelných důvodů všichni mlží a shodně tvrdí, že jsou pouze vynikající přátelé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám