Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Výměně manželek se tento týden představí rodina, která diváky svými hygienickými návyky, respektive jejich absencí naprosto šokuje. Čtyřčlenná rodina, Věra (26), Petr (41), Natálie (6) a Stephanie (1,5), žije v jednom malém, špinavém pokoji na ubytovně, a i co se týče osobní hygieny, je to zlé. Například čištění zubů, zvyk, který by si s sebou každý z nás měl nést od raného dětství, u nich k dennímu pořádku nepatří.

Když šestatřicetiletá Lucie dorazí do svého nového dočasného ‚domova‘, nestačí se divit. Zjišťuje, že ani jeden člen domácnosti nemá žádné hygienické návyky. Zděšena je i tím, že se běžně kouří v pokoji, který obývá ani ne dvouletá holčička, která trpí zánětem průdušek. Její pobyt tak vyvrcholí udáním na sociálku.

I její muž Jiří (39) a syn Martin (16) si zoufají. Je nepříjemné koexistovat s ženou, která si s sebou nepřiveze zubní kartáček. „Já si zuby nečistím, bolí mě pak celé dásně,“ osvětlí Jiřímu, který se osmělí a kartáček jí věnuje. Zhlédněte ukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám