Hlavní obsah
Článek

Karel Gott nečekaně přišel o jedinou myslitelnou konkurenci! Minimálně na rok. Tomáš Klus (37), mladíček, který jediný šlapal Mistrovi na paty v posledních ročnících Českého slavíka, když pravidelně končil hned za ním a v roce 2012 ho dokonce porazil, se rozhodl překvapivě přerušit kariéru.

„Jsem unavený a potřebuju se ucelit, aneb propustit z cely, v níž sedím a zdi posiluji ustavičným omíláním téhož, což může vzbuzovat dojem, že vím něco víc. Ale není to pravda a tato bublinová pozice nepřináší nic, co by obohacovalo. Proto v říjnu odstartuji roční pauzu a vše, co jsem od Proměnamě napsal, pomalu začlením do své životní praxe,“ napsal na svůj profil na sociální síti.

Protože bychom se nedivili, kdyby někdo měl sice rád jeho písně, ale jinak nerozuměl řeči Klusova kmene, přidáváme vysvětlení: Tomáš si chce v hlavě udělat pořádek. Cítí, že moc zpíval i mluvil, a chce nasbírat zkušenosti, aby mohl zpívat dál.

Management Tomáše zároveň oznámil, že už se neuskuteční ani plánované podzimní turné. Klus se bude věnovat rodině a na rok se chce úplně odmlčet takzvaně, jak sám říká, do ticha.

„Vše, co jsem od Proměnamě napsal, pomalu začlením do své životní praxe. Je to nutné, abych se necítil být vám lhářem, který něco zpívá, a něco jiného je,“ dodal.

Co říkáte na přerušení kariéry Tomáše?
Je mi to líto, jeho písničky mám rád/a
16,8 %
Nevadí mi to, však on se vrátí
58,7 %
Sláva! Dost bylo rozumbrady Kluse!
24,5 %
Celkem hlasovalo 11537 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám