Hlavní obsah
Článek

Aby mohla předvádět plavky a prádlo, musí mít samozřejmě dokonalou postavu. Naše loňská Miss Earth Nikola Buranská (31) ovšem po vzoru Báry Basikové (61) objevila způsob, jak se nezapotit v posilovně, a přitom procvičovat svoje svaly. A to dokonce pohodlně vleže. Do těla jí přitom pouštějí elektrošoky.

"Občas si zaběhám, ale tohle je úžasné. Vypadá to jednoduše, ale úplně to tak není. Třeba na břiše ty svaly hodně zabírají a pak už to i trochu bolí, když si nastavím vyšší frekvenci. Snažím se chodit co nejčastěji, minimálně třikrát až čtyřikrát týdně, a už to cítím na kalhotách, které mi začínají být volné. A hlavně mám o hodně hladší pleť bet celulitidy, protože to kombinuji ještě s manuálním vakupresem, což je takové baňkování," popsala nám péči o postavu Nikola.

Ve stejném salonu Nikola ještě absolvovala lifting řas. O tom jsme tedy ještě neslyšeli. "Má to vlastně podobný efekt, jako když si necháte udělat umělé řasy, jen je to z těch vašich. Mám za sebou přírodní kúru na jejich zhoustnutí a prodloužení. A teď před létem jsem zvolila právě tuhle metodu, abych si nemusela líčit řasy. Přece jen se živím svým tělem a tváří, a tak je pořád na čem pracovat," uzavřela Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám