Hlavní obsah
Článek

Nakupujte na ALTISPORT.cz naposledy za neuvěřitelně výhodné ceny! Tato akce už se nebude opakovat. Slevy až 80 % na jarní bundy, mikiny nebo trička. Vyberte si z pohodlí vašeho domova kvalitní oblečení za bezkonkurenční cenu a těšte se z výhodného a pohodlného nákupu. Velikosti mizí každou hodinu! Nepropásněte tuto jedinečnou šanci a pořiďte si svůj kousek do šatníku také. Opakujeme! Slevy až 80 %. Na ALTISPORT.cz si vybere celá rodina. Nabízíme jak dámské a pánské, tak i dětské oblečení a obuv.

Softshellové bundy pro sportovní nadšence!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi se věnujete outdoorovým aktivitám a nepřekvapí vás žádné počasí? Pak budete nadšeni z široké nabídky, kterou ALTISPORT nabízí. Softshellová bunda je o něco silnější než jarní a má vyšší voděodolnost a prodyšnost. Snadno vás tak ochrání i před slabým sněžením. Softshellové bundy mají také spoustu funkčních prvků jako nepromokavé zipy, odepínací kapuci, větrání v podpaží, stahování rukávů na suchý zip a mnoho dalších. Mají pohodlný střih, který vám nebude bránit v pohybu, a moderní design. Vyberte si tu svou za výhodnou cenu právě teď!

Jarní bundy do každého počasí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte kvalitní jarní bundu, která vás ochrání v jarním nevyzpytatelném počasí? ALTISPORT nabízí širokou nabídku jarních bund, kde na vás čekají kousky z nových kolekcí i starší modely. Jarní bundy jsou lehké a snadno je složíte do batohu a můžete je mít pořád u sebe. Jsou vhodné pro každodenní nošení i při sportu. Nikdy nevíte, kdy vás zastihne déšť nebo silný vítr. S jarní bundou budete chráněni a v teple. Vybírat můžete z široké palety odstínů. Každý ocení i velký výběr velikostí, a to až do velikosti 5XL.

Stylové mikiny nyní se slevou až 44 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Udělejte dojem díky nové mikině! Mikiny jsou základem každého šatníku, ať už se jedná o klasické mikiny nebo fleecové. Na ALTISPORT se v tomto období můžete těšit na spoustu krásných mikin z kolekce 2015. Právě teď je ideální doba na pořízení nové mikiny, protože nyní se i na ty nejnovější kousky vztahují slevy až 44 %! Neváhejte a vybírejte si z originálních modelů, které sluší naprosto každému! To nejnovější z kolekce 2015 můžete právě teď mít za exkluzivní ceny, neváhejte a pospěšte si…

Originální trička, která nesmí chybět ve vašem šatníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi se oblékáte stylově? Ovšem na jaro se ideálně hodí trička ve veselých barvičkách. Co byste řekli na nejnovější modely z kolekce 2015, na které se nyní vztahují slevy až 41 %! Neváhejte a udělejte si radost! Z nabídky internetového obchodu, který se zaměřuje výhradně na sportovní oblečení ALTISPORT, si vybere celá rodina, těšit se můžete na spoustu originálních modelů za skvělé ceny! Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zazařte ve svém okolí v něčem novém a stylovém! Trička jsou vyrobena z příjemných materiálů, takže se v nich budete cítit velmi pohodlně. Z obrovského množství počtu triček si jistě vybere každý. Využijte nyní akčních jarních slev.

Slušivá tílka z kolekce 2015 - slevy až 42 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro je konečně tady a má být opravdu plné spousty příjemných teplých dní! Připravte se na tyto dny a inspirujte se nabídkou ALTISPORT! Nenechte si utéct nová tílka, která září krásnými barvami a právě teď se na ně vztahují opravdu příjemné slevy ve výši až 42 %! Pořiďte si nová tílka, se kterými budete naprosto neodolatelní. Vyjděte do ulic v novém tílku od značky Altisport, Kilpi, Nordblanc atd. ALTISPORT má pro vás v nabídce více než stovku různých modelů tílek, zaručeně si každý přijde na své. Už nemusíte nakupovat ve stresu v plných obchodních centrech, vše je tak jednoduché! Nyní si můžete vybírat z klidu vašeho domova a s rozmyšlením můžete vybírat právě zde.

Další články

Načítám