Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotický účastník SuperStar Ali Amiri (35) který v hudební soutěži, jejíž vítězkou se v roce 2004 stala Aneta Langerová, skončil na pátém místě, se nedávno objevil na televizních obrazovkách v seriálu Svatby v Benátkách.

A už tehdy jsme si všimli, že se tento vystudovaný lékař devět let od SuperStar téměř nezměnil a pořád je to fešák. Tentokrát Ali Amiri zasedl do poroty soutěže Missis Models, jež je věnována ženám nad pětatřicet let. A právě zde Amiri konečně přeci jen ukázal známky stárnutí. Na hlavě se mu totiž začíná rýsovat pořádná pleška! Samotný zpěvák a lékař v jednom si prý potrpí spíše na starší ženy.

„Nerozlišuji, jestli se mi víc líbí mladší, nebo starší ženy. Líbí se mi ženy, které už něco o životě ví a mají jasno v tom, co chtějí. Pravda je, že to jsou většinou ty starší,“ nechal se slyšet zpěvák, jenž zároveň prozradil, že je momentálně bez přítelkyně.

„Teď zrovna přítelkyni nemám. Je to ve fázi seznamování a asi se zatím nedá žít s jednou přítelkyní,“ míní.

„A tyhle dámy jsou odvážné. Vždycky jsem říkal, že věk je jenom číslo. Padesátka na krku ženám neubírá na jejich kráse. Já se na to dívám také z pohledu člověka, který se věnuje právě estetické medicíně.

„V SuperStar jsem byl v posledním ročníku medicíny a té se věnuji stále, teď na vyšší úrovni. Už jsem atestovaný lékař v oboru dermatologie. Po atestaci jsem pracoval v Dubaji, Kuvajtu nebo v Íránu. Vrátil jsem se ale do Čech a na začátku letošního roku jsme otevírali v Praze kliniku, kterou řídím a zároveň zde pracuji jako lékař,“ pochlubil se Ali Amiri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám