Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je Ivana Gottová (48) ambiciózní a cílevědomá dáma, už dnes nepochybuje asi nikdo. Karla Gotta dostala k oltáři, porodila mu dvě dcerky a pak začala soukolí své vlastní kariéry roztáčet i ona. Zlí jazykové tvrdí, že právě ona je dnes vládkyní ve vile na Bertramce, kam se před lety stěhovala ještě jako produkční Divadla Broadway s jedním kufříkem a dívčím jménem Macháčková.

Opavskou rodačku, která vystudovala střední zdravotnickou školu, jsme donedávna mohli vídat jako moderátorku primáckých VIP zpráv, kde i přes nespočet kritických ohlasů fungovala neuvěřitelných pět let. Nyní si dle svých slov dopřeje mediální pauzu a bude se věnovat dcerkám a manželovi.

Ještě předtím, než se nedávno stala manažerkou svého muže, přivedla opět všechny k úžasu nejen svým pěveckým výkonem v narozeninovém videu, které natočila svému choti a získala za něj cenu Zlatý David, ale hlavně když si před čtyřicítkou jako dvojnásobná matka začala plnit svůj životní sen (před lety se opakovaně nedostala na obor herectví na DAMU a JAMU) v muzikálu Přízrak Londýna. V kuse, který už se reprízuje sotva dvakrát v měsíci, coby těhotná prostitutka nejen hrála, ale dokonce i zpívala a tančila. V červnu ovšem všechny překvapila náhlým odchodem z divadla. Zejména producentku Emu Krahulíkovou, která o ní prohlásila, že je rozmazlená holka.

Kuráž Ivaně nechyběla zjevně ani před dvaceti lety. Tehdy se dokonce směle hlásila do celostátní soutěže krásy. „Zdravé sebevědomí jí nechybělo a už tehdy měla velké plány. Pokud si dobře pamatuju, v soutěži o nejkrásnější dívku vypadla snad hned v regionálním severomoravském kole,“ vzpomíná jedna z tehdejších kamarádek Gottové, která si zálusk na našeho nejpopulárnějšího zpěváka dělala prý už tenkrát. „Už tehdy říkala, že jednou sbalí Gotta. A všichni se jí smáli,“ dodává pamětnice prvních pokusů Ivany proniknout do tuzemského šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám