Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během osmašedesátého ročníku mezinárodního filmového festivalu v Cannes byla mezi VIP hosty letos ve velkém slyšet také čeština. Na rudém běhounu před festivalovým palácem či na doprovodných večírcích česky štěbetaly světově známé české topmodelky.

Ozdobami festivalu byly Karolína Kurková (40), Eva Herzigová (51) a Petra Němcová (44). V minulých letech byla středem pozornosti Eva Herzigová, která na Azurové pobřeží vždy vyráží coby tvář luxusního šperkařství Chopard. Letos ji ale v pozornosti médií o něco více předčila Petra Němcová.

Ta sice není ve světě až tak známá jako její starší kolegyně, která patří mezi hvězdy, které vytvořily kult supermodelek, Němcová ale uchvátila svými róbami s dráždivě hlubokým dekoltem, kdy její žlábek někdy až popíral zákony gravitace. Ve dvou exkluzivních modelech od libanonského coutiera Zuhaira Murada vypadala vskutku úchvatně.

Na gala večírku amfAR, kde se střádaly peníze na boj proti nemoci AIDS, zůstala Herzigová opět zastíněná mladší kolegyní, tentokrát pro změnu Karolínou Kurkovou. Ta provokovala odhaleným dekoltem v princeznovských šatech Alexis Mabille. Eva se blýskala ve střihově strohých, ale materiálem výrazných šatech Dior, díky kterým však příliš nevynikly šperky Chopard.

Reklama

Další články

Načítám