Hlavní obsah
Článek

Máte problém se zadržováním tekutin a shromažďováním vody v podkoží? Chcete se svých přebytečných kilogramů zbavit?

Jak rychle dostat kila dolů?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rada je velmi jednoduchá: omezte množství sacharidů, hlavně cukrů v jakékoliv formě! Budete pravděpodobně více chodit na toaletu na malou stranu, ale viditelně vám to může pomoci. Je důležité, aby toto omezení nebylo dlouhodobé. S těmito názory se ztotožňuje i Prof. MUDr. Rajko Doleček, DrSc.

Rada lékaře: „Přípravky zvyšující výdej tepla usnadňují boj s podkožním tukem.“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výdej tepla navíc není jen perfektním pomocníkem při hubnutí, ale pomáhá také uvolňovat křeče, podporuje očistu i metabolismus. Pozitivní účinky tepla a TRF při snaze zredukovat váhu potvrzuje mnoho odborníků. Bude-li organismus ztrácet víc tepla během látkové výměny než obvykle, pak bude mít menší možnost energii ukládat ve formě tuku. Lépe prokrvené a zahřáté problémové partie se mnohonásobně rychleji zbavují tuku. TRF významně zvyšuje úspěchy u širokého spektra diet a tzv. pomerančové kůže. Účinky tepla a TRF jsou ještě mnohem efektivnější, když se k nim přidá cvičení.

Teplo z TRF a snazší výsledek cvičení, potvrzuje cvičitelka zumby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak na to? Zkuste vyměnit studený nápoj za teplý, rozproudit lymfu teplou sprchou nebo pořádně zahřát tělo před cvičením. Díky teplu získaného z TRF spálíte během posilování mnohem více tuků než bez něj. Na pozitivní zkušenosti s TRF nás upozornila Dagmar Solichová. „Měli jsme ochutnávku TRF u nás ve fitku a byla jsem opravdu skeptická. Mé překvapení při prvním cvičení bylo obrovské. Takový náběh energie a výdrž jsem už dlouho neměla. Navíc, jak se říká, topila jsem a potila se ještě hodinu po tréninku, a zhubla,“ chválí TRF čtyřiatřicetiletá lektorka. Navíc TRF, které se pije teplé, může během dne nahradit tak oblíbenou kávu či čaj.

Známá lékařka - MUDr. Kateřina Cajthamlová doporučuje teplo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spolehlivou metodu TRF doporučuje i známá česká lékařka a moderátorka, MUDr. Kateřina Cajthamlová: „Někdy stačí pouze drobnosti, a to nejen v úpravě jídelníčku. Výsledky se mohou dostavit velice rychle. Vyzkoušejte teplo v jakékoliv podobě. K obědu teplý neslazený čaj (doplněný o lžičku TRF), cvičení zase začínejte dobře zahřátí a rozhýbaní. Čím více tepla budete tvořit, tím rychleji budete odměněni váhovým úbytkem a krásnější postavou. Když chcete zhubnout, vyzkoušejte TRF – Thermo reactive formuli,“ radí Cajthamlová. Omezený počet ks TRF nyní za akční cenu!

Další články

Načítám