Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár měsíců po nečekaném rozchodu Cristiana Ronalda (30) s Irinou Shayk (38) jsme se dočkali nového hvězdného páru ve složení Iriny a hollywoodského herce Bradleyho Coopera (49). A jak je vidět, krásná Ruska není jediná, kdo se přes rozpad pětiletého vztahu už dokázal přenést. Našla se totiž dívka, která prý doslova ukradla fotbalistovo srdce...

Ronaldovou novou partnerkou má být pro změnu italská modelka Alessia Tedeschi. Při pohledu na její vyrýsované tělo v bikinách není těžké uhodnout, proč si tato rovněž příležitostná herečka dokázala získat posilu týmu Real Madrid a letošního držitele ocenění Zlatý míč.

Alessiu byste momentálně našli na filmovém festivalu v Cannes, ale ještě nedávno pobývala se svou novou známostí v Madridu, kde už jako správná fotbalistova přítelkyně chodila svému favoritovi fandit při zápasech na stadión. Cristiano ale není prvním fotbalistou, kterého Alessia uhranula. Ještě před ním totiž měla randit s dvaatřicetiletým italským hráčem Marcem Borriellem.

Reklama

Další články

Načítám