Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké pozdvižení minulý týden vyvolala účast Leoše Mareše (47) na filmovém festivalu v Cannes, kde ho doprovázela jeho maminka Lenka a nikoli on/off partnerka Petra Faltýnová (46). Modelka naopak moderátora předběhla a odjela na Azurové pobřeží po vlastní ose s předstihem. Vypadalo to, jako by Faltýnová chtěla udělat Marešovi naschvál.

Když jsme se s ní tedy potkali pár hodin po jejím návratu z Francie na prezentaci nové metody naplétání vlasů, tak jsme ji požádali, aby nám sdělila svou verzi příběhu. „V Cannes jsem měla už z dřívější doby domluvenou práci. Nezbývalo mi nic jiného, než tam odletět a tu práci vykonat,” nechala se slyšet modelka a dále uvedla: „Pravda je taková, že jsem tam měla tři práce, které můžu dokázat. Práce byly nasmlouvané dávno před tím, než bylo známo, že Leoš pojede do Cannes. Hlavně tam jezdím každý rok,” říká Petra.

Bývalí milenci měli mít každý vlastní program, jak jsme se ale během videorozhovoru dozvěděli, tak v rozjitřeném prostředí luxusního letoviska boháčů došlo k jejich setkání. Nejdříve Faltýnová nechtěla odpovědět na otázku, jestli se s Leošem v Cannes viděla, nakonec jsme se dočkali diplomatické odpovědi. „Potkali jsme se náhodou,” pokyvovala hlavou kráska. Čas tedy ukáže, jaký vliv mělo tohle setkání na nejsledovanější pár Česka.

Reklama

Další články

Načítám