Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (51) se dramaticky mění. Kromě stále světlejších vlasů nelze přehlédnout především její ztrácející se postavu, která ovšem není důsledkem anorexie, ale výsledkem zdravého životního stylu.

„Ráda bych vypadala jako nějaká topmodelka, ty holky to mají lehčí. Ale já jsem se po čtyřicítce rozhodla pracovat na své vnitřní kráse,“ prozradí v Top Star magazínu Daniela, která kvůli svému atraktivnímu nitru výrazně omezila stravu a za rok zhubla neuvěřitelných 17 kilogramů.

V současné době tak dosahuje váhy nejhubenějších modelek a svou hmotnost sleduje několikrát denně. „Mám 53 kilo, ale jen ráno, když se vážím večer, tak mám 55,“ tvrdí přes den kynoucí drobotinka.

Šinkorová kvůli rapidnímu úbytku váhy nepůsobí příliš fit, ale nařčení z anorexie se brání. „To se mi opravdu nemůže stát. Ten proces, že se někdo nají a jde to dát pryč ze sebe, to nenávidím a mám z toho strach. To si nedokážu vůbec představit, že bych to sobě dělala. Jídlo mám strašně ráda,“ hájí se Daniela, která je prý velmi při chuti a klidně si na večer dopřeje horu salátu. Možná by občas nebylo na škodu k němu zakousnout i něco vydatnějšího.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám