Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících zpěvák Sámer Issa (38) přidal k předchozím ještě několik dalších tetování a jestli bude pokračovat tímhle tempem, nebude trvat dlouho a vyrovná se Vladimíru Franzovi, umělci, který kandidoval na prezidentský post. Když se svlékl jen do šortek, sotva se daly jeho kérky spočítat.

"Fotili jsme v Itálii u Verony a jedná se o nové promo fotky k jedné kampani. Focení bylo docela náročné. Trvalo týden a kromě jediného dne nám pršelo, tak se fotilo v noci," řekl Super.cz zpěvák, který za kampaň dostal něco okolo dvou set tisíc korun.

Navíc se konečně po dlouhé době podíval k moři. "Byl jsem u moře naposledy, když se točil videoklip pro Sýrii, což je asi rok a půl," dodal. Ten v létě, 7. srpna, oslaví už 30. narozeniny a prý naposledy veřejně.

"Bude to zase mega párty a rozhodl jsem se, že tohle bude má poslední veřejná narozeninová párty, a tím ukončím desetiletou tradici. Na narozeninách mne doprovodí kapela, kde hraje táta Martiny Balogové, a kromě ní tam budu mít spoustu dalších hostů. A tyhle nové fotky se tam také představí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám