Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se vrátila z dovolené a hned se rozhodla, že trošku oživí český šoubyznys. Zpívala na akci gayů a lesbiček a přiznala, že hrátky se ženou má už za sebou.

"Netušila jsem, že je na akci někdo z bulváru. A měly jsme s Eliškou Ochmanovou, se kterou jsme na akci zpívaly, pocit, že můžeme tohle říct. Ale nevadí, my se za to nestydíme. Člověk má občas potřebu zkoušet nové věci. Nemůžu ale říct, že by to bylo pravidelné," řekla Super.cz Nosková.

S Eliškou jsou stále velké kamarádky, o nic víc ale prý už nejde. Na dovolené v Dominikánské republice byly spolu, ale bylo to prý v čistě přátelském duchu. Doma na ni čekal partner, fotograf Thomas Lichtenwalter, který ji na letišti ve Frankfurtu vyzvedával.

Krásně opálená Nosková už stihla po dovolené nejen akci gayů, ale také dorazila i s dcerou podpořit akci Kočárkem Prahou. A zatím to vypadá, že ona už kočárek potřebovat nebude. Další dítě neplánuje.

"Můj partner má dva syny, já myslím, že tři společné děti stačí. V srpnu jedeme všichni dohromady na dovolenou. Eliška je zná, má je hrozně ráda. Tak bude veselo," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám