Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpůvabnějších kanadských fotomodelek Charlie Riina nafotila další hodně žhavé snímky určené pro billboardy kalifornské značky balených vod, která svou propagaci založila na angažování atraktivních krasavic ochotných za tučný honorář pózovat na odvážných fotkách.

A právě Charlie Riina patří mezi modelky, jež se rozhodně nestydí splnit jakýkoliv pokyn fotografa. Tentokrát se v ulicích Los Angeles svlékla jen do kožené bundičky, pod níž už neměla vůbec nic.

Bundičku samozřejmě nechala rozepnutou tak, aby byla vidět její pevná sexy ňadra. Na slušnějších reklamních snímcích sice vnady cudně zakrývala svými vlasy, ale o lechtivější materiál rozhodně nebyla nouze.

Charlie Riina má s odvážným focením řadu zkušeností. Modelka už má za sebou několik focení pro pánský časopis Playboy, natáčení reklam a navrch se honosí tituly ze soutěží krásy Miss Toronto a Miss Hawaiian Tropic. Není divu, že je o vnadnou Kanaďanku s polskými kořeny takový zájem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám