Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Wimbledonská vítězka Petra Kvitová odhalila svoji první hvězdu na chodníku slávy. Sice to nebylo v Hollywoodu, ale i v Tatralandii, největším termálním aquaparku na Slovensku a ve střední Evropě. A byla z toho trachtace, na kterou se nezapomíná.

Petra absolvovala kondiční trénink ve Vysokých Tatrách, kde se připravovala na další turnaje. Se svým trenérem Jozefem Ivankem netrávila pouze hodiny v posilovně, ale dala si i horské túry a výlety po slovenských velehorách a svůj pobyt zakončili návštěvou Tatralandie, nacházející se jen pár desítek minut od Štrbského plesa, kde trénovala. Kvitová už to tam znala. Má za sebou jízdu na unikátním raftovacím tobogánu,  U-rampu a také raftovací trychtýřovitý tobogán Tornado, což byl podle ní pořádný adrenalin.

Tentokrát ale byla návštěva ve slavnostnějším duchu. Petra je totiž jedna z mála českých

osobností, která byla zasazena do slovenského chodníku slávy, který zatím nese jména hvězd hlavně ze Slovenska a Polska.

"Jsem úplně normální holka, hvězdné manýry určitě nemám, ale svoji první hvězdy si velmi vážím," reagovala tenistka, když svoji hvězdu křtila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám