Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá britská modelka a dublérka těla herečky Emilie Clarke, která v seriálu Hra o trůny ztvárňuje postavu Daenerys Targaryen, o sobě poslední dobou dávala hodně vědět prostřednictvím sociálních sítí, které zásobovala množstvím fotek v bikinách. Jeden z posledních příspěvků Rosie Mac ale zaujal ještě víc než všechny sexy obrázky.

„Herečka, modelka, tanečnice, oficiální dublérka Daenerys ze Hry o trůny, panna až do svatby,“ stojí v její vlastní charakteristice na Instagramu.

Mladá slečna má údajně vysoké morální zásady, které mohou i za její rozhodnutí zůstat neposkvrněná až do manželství. Rosie přitom měla namále, byla totiž už dvakrát zasnoubená.

„Mám silnou morálku. Opravdu se mi líbí všechny ty věci, kdy si panenství necháváte až pro manžela. Byla jsem dvakrát zasnoubená. Se svým prvním přítelem jsem strávila tři roky, ale rozešli jsme se velice nečekaně, tak jsem byla ráda, že jsem si to uchovala,“ prozradila Rosie deníku The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám