Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Inna Puhajková (38) se snad už nikdy nezbaví nálepky té, co několik let chodila s národní ikonou Jaromírem Jágrem (52). Po boku našeho nejlepšího hokejisty žila v USA i Rusku a spekulovalo se i o svatbě.

Po dlouhých šesti letech se však ostře sledovaný pár rozešel a od té doby se po boku Jágra žádná oficiální partnerka neobjevila. Puhajková letos začala randit s jihlavským fotbalistou Petrem Tlustým, který to po boku známé partnerky rozhodně nemá jednoduché. Nejenže je vnímán jako ten, co přišel po Jágrovi, ale ještě aby od pohledné Inny odháněl davy nápadníků.

„Teď se to trochu zklidnilo, když jsem oficiálně zadaná. Jednu dobu mi ale chodily i desítky pozvání denně. Dostávala jsem pozvání na kávu, na drink, na večeři nebo i na dovolenou, ale všechny jsem odmítala,“ přiznala Inna v online talk show Na baru na Nova Plus.

Spojení s Jaromírem Jágrem je prý pro Innu často nepříjemné. „Jsem smířená s tím, že se to se mnou ještě nějakou dobu potáhne, velmi často za mnou lidi chodí s různými požadavky. Chtějí ode mě podpisy, lístky a podobně, berou mě prostě jako takový můstek k Jardovi,“ přiznala, co jí ztrpčuje život.

Často se musela vypořádat také s předsudkem, že je zlatokopka. Peníze jí ale u chlapů nikdy neimponovaly.

„V době, kdy jsem byla na střední škole, se o mě hodně zajímali muži, kteří měli peníze. Když se ale muž začal ohánět penězi, udělala jsem si u něj pomyslné minus. Na výši konta mě nikdy nikdo nesbalil,“ uzavřela Inna. A snad právě proto se po jejím boku objevuje obyčejný prvoligový fotbalista, ač měla jistě nabídky na rande od mnohem zámožnějších mužů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám