Hlavní obsah
Článek

Hvězdy televize Nova přijely podpořit charitativní projekt Hejbejte se s Hankou Kynychovou pro děti z dětských domovů. Ta sice měla velkou radost, že jich dorazilo tolik, ale v polovině programu přišla krutá rána. "Zavolal mi jeden sponzor, od něhož jsme měli dostat čtvrt miliónu korun, že nám žádné peníze nedá. Na rok náš projekt stojí něco přes milión. Nevím, kde chybějící sumu seženu," postěžovala si Super.cz.

Hanka se charitě pro děti z domovů věnuje už pět let, všechny peníze shání sama. "To, že s nimi jsem, mě vždycky nabije energií, ale přiznám se, že sama bych si dítě adoptovat netroufla," svěřila maminka tří dětí.

Herečka Lucie Benešová, která byla jednou z patronek, si sama holčičku z dětského domova ke svým dvěma klukům adoptovala. "Necítím se ale oprávněná někomu radit, zda dítě adoptovat nebo ne. My měli štěstí, že nám to vyšlo," připustila.

V projektu celoročně pomáhají také Petr Vágner, Filip Tomsa, Jana Stryková nebo Zora Kepková ze Snídaně s Novou. "Já je dva dny učila muzikálové písničky a musím přiznat, že to nebylo jednoduché. Občas jsem musela zvýšit hlas. Můj manžel chce pět dětí, ale po takovém zážitku to vždycky přehodnocuji," přiznala zpěvačka Míša Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám