Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Brodská (55) představovala nový ročník festivalu Novoměstský hrnec smíchu, a i když působí na první pohled spíš melancholicky, prý komedie miluje. "Dobře napsané a dobře zrežírované komedie mě pobaví ze všeho nejvíc," řekla nám Tereza, která se měla k nestorovi tohoto žánru, režiséru Václavu Vorlíčkovi.

"Mám ho velmi ráda, navíc je to velmi vtipný, galantní a šarmantní muž," dodala. Sama momentálně hraje v divadelní hře, která by se podle ní dala komedií nazvat. "Na stará kolena jsem se nechala ukecat na divadlo a přijala jsem roli od Natálie Kocábové (39). Představení se jmenuje What the Fuck a neberte hru s takovýmto názvem," smála se.

Větou na stará kolena nás ovšem Tereza zarazila. Vypadá totiž už přes dvacet let úplně stejně. Jak to dělá? "Možná je to tím, že jsem našla pozitivní přístup k životu. Říkám si, že čas letí, a člověk se má radovat z maličkostí a nedělat si hlavu z banalit. Recept na elixír mládí nemám, ale děkuju za poklonu," neměla odpověď Brodská.

Ta už má doma dospělého syna. "Teď čerstvě odmaturoval, udělal zkoušku na jednu z vysokých škol, na které se hlásil, a ještě ho čekají dvě. Chce se věnovat mezinárodním vztahům, v rodinné tradici naštěstí pokračovat nemíní," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám