Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželku Jiřího Pomeje (†54), dýdžejku Andreu, jsme po dlouhé době potkali s dvouletou dcerkou Aničkou, která je snad čím dál světlejší a blonďatější. "Když byl Jirka malý, byl skoro albín. Do tří let byl úplně bílý, teprve pak se z něj stal tenhle démon. Kdybych neviděla jeho fotky, sama tomu nevěřím," řekla Super.cz.

"Ona se navíc tak vyvíjí. Anička byla docela tmavá, když se narodila. Domů z porodnice jsme si ji nesli s mírnou novorozeneckou žloutenkou, takže vypadala i opálená. Ale hlavně povahou po tátovi se nezapře. Takže ideální kombinace - po mně cholerička, po tátovi stačí jeden divák a už hraje. A dost mluví a velmi hlasitě," prozradila.

Andrea je nyní docela vytížená jako dýdžejka, takže část péče o dceru převzal bez problémů Jirka. "Stará se dost, hlavně ráno. To je pro mne krizička nejen po vystoupení, ale i normálně. A teď to vypadá, že se od příštího roku na pár měsíců odstěhujeme do Thajska, kde to bude taky tak," svěřila s tím, že by neměla hrát už jen na Ko Samui, ale i v Bangkoku a Hongkongu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám