Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) je k nepoznání. Moderátorka, kterou všichni podezírají z anorexie, přibrala. Místo popelavé barvy je ve tváři krásně opálená. Zrovna se vrátila z dovolené v Chorvatsku. "Já jsem si nikdy nepřipadala moc hubená," tvrdila Super.cz. Když ale padla otázka na její velikost oblečení, nejprve řekla, že nosí šestatřicítku. Pak se ale opravila: "Vlastně i třicet osm." Na tohle číslo si evidentně ještě nezvykla.

Gondíková se objevila na akci plné pohybu pro dětské domovy Hejbekte se se s Hankou a Novou. Sama je patronkou domova v Pyšelích, kde bydlí. A co se týče pohybu, má ho prý docela dost. "Teď v létě tedy hlavně s dcerou. Když můžu být s ní, nevím, proč bych běhala někam do fitka. Radši chodíme po lese. Nebo doma skáčeme na trampolíně," svěřila.

Kromě toho je u ní v pohotovosti ještě stepper. "Ale častěji než na něm běhám do opravdických schodů, protože věčně něco zapomínám," smála se. Adéla také tvrdí, že úplně normálně jí. Málokdo ji u toho ale viděl na veřejnosti. "Pravda, tady jsem si taky místo oběda dala kafe," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám