Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Emmu Smetana (36) jsme potkali na prezentaci jednoho obchodu, tak jsme se nejprve ze slušnosti zeptali, co vlastně dělá v běžné prodejně s oblečením, když normálně nakupuje jen na blešácích nebo na svém charitativním bazaru.

"Občas do obchodů vyrazím, abych se podívala, co se v nich nového děje. A většinou z toho vyvodím, že zase radši půjdu na blešák. A i na svůj bazar už se zase těším. Další proběhne 8. června opět v Hudebním divadle Karlín, tak všechny zvu," řekla nám Emma.

A pak už musela padnout otázka, kterou jsme měli už pár dní na jazyku od chvíle, kdy jsme viděli fotografii Emmina přítele Jordana Haje, z níž bylo více než zřejmé, že si nevyholuje ani nezastřihuje chlupy v podpaží.

"V Česku je to možná obvyklé, ale v jiných zemích moc ne. A já jsem Češka jenom z poloviny, tak asi u mě převládá ta francouzská část, takže mi to vůbec nevadí. Francouzi se mají rádi takoví, jací jsou, takže ženy se nezmalovávají, nebarví si tak často vlasy a muži zůstávají muži," vysvětlila.

Sama se ovšem epiluje. "Nebavím se o tom, ale když mne potkáte v létě v tílku, poznáte to sami. Já jsem v tomhle směru moderní žena, ale nemyslím si, že ta modernita se musí nutně uplatňovat na muže. Hlavní je pravidlo: žij a nech žít, tak ať si každý dělá, co chce. A pokud jde o základy hygieny, které zmiňujete, je to už ohleduplnost vůči ostatním," uzavřela s tím, že její přítel má sice zarostlé podpaží, ale tohle rozhodně dodržuje. "Dokonce si myslím, že krásně voní," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám