Hlavní obsah
Článek

Když jsme potkali seriálovou herečku Barboru Mottlovou (37) na prezentační akci jednoho obchodu, byli jsme dost překvapení, v jak lehounkém modelu si vyrazila. Venku byla zima a pršelo, ona byla v tílku a sukénce. Nemá snad doma za oknem teploměr ani aspoň nevystrčila ruku ven?

"Díky tomu, že chodím pravidelně na bikram jógu, je mi vlastně skoro pořád teplo, neřeším, jak je venku, a zlepšila se mi cirkulace krve. Doslova se mi vaří krev, tvrdila vnadná kráska, která si dokonce vetkla i květinu do vlasů. A na to konto jsme ji začali podezírat, že v jejím životě došlo k nějakému mezníku a vplynula do romantického období. Nespletli jsme se. Má po dlouhé době nového chlapa.

"Chlapa mám, i od něj se mi dostává květin hojně, a vždycky mě tím překvapí," svěřila. "Ještě to jako vztah nevidím, ale s někým se vídám a teď mě dost rozmazluje," tahali jsme z Báry informace jako z jalové krávy tele.

"Je fakt, že mě už dlouho žádný muž nezaujal, a taky to není žádný Čech. Poznali jsme se v lednu na Jamajce. Tam jsme se ale jen seznámili, pak jsme si nějakou dobu psali, až to tak nějak rozkvetlo. Je to trochu zamotané, on totiž není Jamajčan, ale Brit a žije v Bruselu," upřesnila, že si nepřivezla jako suvenýr místního rastamana.

"Zatím se navštěvujeme, snažíme se být hodně v kontaktu. On vztah na dálku není nic pro mě. Jsem velký mazlík a mít měsíční odluky je dost těžké. Tak uvidíme, necháme tomu otevřené dveře a průběh," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám