Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle ji obvykle vídají jen její nejbližší, tedy hlavně dcera Eliška. My se totiž se zpěvačkou Míšou Noskovou (41) potkali na kosmetice předtím, než si šla nechat obarvit vlasy. Takže úplně bez make-upu a s mastnými vlasy s obrovskými odrosty staženými do culíku.

"Takhle opravdu běžně nechodím, ale je logické, že když jdu tady k Pitymu na kosmetiku, tak se před tím nenamaluju. Ale můj přítel mne takhle vídá běžně a už si zvykl. Teď jsem se vrátila z dovolené, takže mne viděl po třech týdnech i takhle docela rád," smála se.

Ani v začátcích vztahu se Míša nesnažila, aby ji její Thomas viděl jen dokonale upravenou. "To bylo ještě v horším stavu, protože když jsme se spolu poprvé probouzeli, nebyla jsem nenalíčená, ale jelikož to bylo po dost bujném večírku, ani jsem se neodlíčila, a tak jsem na tváři měla rozmazané zbytky líčidel z předchozího dne," vyprávěla.

"No a právě s dovolenou souvisí i moje odrosty. Nechtěla jsem jít ke kadeřníkovi předtím, než pojedu k moři. Takže aspoň vidíte, že jsem bruneta," uzavřela debatu o přirozeném vzhledu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám