Hlavní obsah
Článek

Antiperspirant na elektřinu, Elektrický Antiperspirant, není třeba sáhodlouze představovat. Tento unikátní přístroj, společnosti s příznačným názvem Hightech Development, umožnil již před více jak čtyřmi lety žít normálně lidem, kterým nadměrné pocení nedávalo spát. Prodejní úspěchy z poslední doby však stále více naznačují jeho oblíbenost i mezi “normálními” lidmi.

Elektrický Antiperspirant vs. klasický antiperspirant - cena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí si myslí, že investice do tak drahého přístroje je zbytečná. Je to však názor opodstatněný? Představte si, že utrácíte za svůj klasický antiperspirant kolem 140,-Kč měsíčně. Při 12 měsících v roce tedy skoro 1700,-Kč. Elektrický Antiperspirant si koupíte jednou a pak už jen dobíjíte baterky, přístroj vydrží mnoho let a účinek netrvá 12, 24, 48, ale ani 72 hodin. Při správném používání se zbavíte pocení i na celé měsíce!

Elektrický Antiperspirant vs. klasický antiperspirant - kde funguje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické antiperspiranty se omezují na oblast podpaží. Dají se sice najít i takové, které lze použít na chodidla, či dlaně ale kdo je zkusil, má důvod o jejich účinnosti více než pochybovat. Přitom Elektrický Antiperspirant se dá použít takřka všude, ruce, nohy, podpaží, hlava, břicho, se správným adaptérem se můžete přestat potit kdekoli. A v reklamách tolik propírané bílé skvrny na oblečení? To se s Elektrickým Antiperspirantem nikdy nestane, místo v dnešní době používané chemie, budete používat mikropulzy, které utlumí činnost potních žláz. Tak zdravě jak to žádný chemický antiperspirant nedokáže.

Elektrický Antiperspirant vs. klasický antiperspirant - účinnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Reklamní znělky renomovaných výrobců chemických antiperspirantů nám přes televizní obrazovky denně tvrdí, že je možné se pocení zbavit i na 24 a více hodin a být přitom neskutečně sexy, či dokonce způsobit jejich používáním další sexuální revoluci. Ti co to zkusili a podívali se v parném dni na své podpaží však již ví, že místo sexuální revoluce dokázali maximálně vypotit tmavé kruhy na oblečení (a místo žen se na ně lepí pouze prach). Elektrický Antiperspirant je jiný, jeho oblíbenost není dána reklamním rozpočtem, ale tím že dokáže pocení, nejen v podpaží, odstranit na celé týdny a měsíce, působí i v těch nejsilnějších vedrech a pocení zastaví ať je jakkoli silné!

Elektrický Antiperspirant vs. klasický antiperspirant - zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na rozdíl od klasických antiperspirantů, u nichž je i minimální účinnost bez použití chemických látek naprosto nemyslitelná, si Elektrický Antiperspirant vystačí pouze s obyčejnou vodou a slabými mikropulzy. Díky tomu už si na tělo nikdy nebudete muset denně nanášet vrstvy, pro tělo nepřirozených látek. Elektrický Antiperspirant doporučují dokonce renomovaní lékaři a při klinickém testování dokázal pomoci s pocením všem respondentům. Chcete se pocení zbavit zdravě a na několik týdnů, či dokonce měsíců, ne pouze na pár hodin? Elektrický Antiperspirant to umí.

Elektrický Antiperspirant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdraví, účinnost, použitelnost kdekoli na těle a cena, která je v dlouhodobém měřítku srovnatelná s klasickými antiperspiranty. Elektrický Antiperspirant vítězí ve všech oblastech a i díky tomu si každý rok nachází tisíce a tisíce nových zákazníků. Konec propocených kruhů v podpaží, konec zápachu nohou, upocených dlaní při podání ruky, dokonce zpoceného čela nebo propocených zad. Elektrický Antiperspirant pomáhá všude, kde klasické antiperspiranty selhávají. Zdravě a na neuvěřitelně dlouhou dobu. Chcete i Vy prožít léto bez otravného pocení? Elektrický Antiperspirant je připraven Vám pomoci, stačí kliknout na níže uvedený odkaz.

Další články

Načítám