Hlavní obsah
Článek

Favoritkou na cenu pro nejodvážnější róbu filmového festivalu v Cannes je bezesporu herečka a bavička Stella Rocha, jež na červený koberec nakráčela v průsvitných šatech ze síťoviny.

V modelu, který byl opravdovým vrcholem nevkusu a lacinosti, odhalila nejen svá ňadra, ale ukázala i titěrné kalhotky. Šaty, jež by se hodily spíše pro návštěvu nočního klubu, si však excentrická herečka nevybrala náhodou. Dalo by se říct, že se takto provokativně oblékla naprosto záměrně

Zamířila totiž na premiéru filmu Love, který má na svědomí kontroverzní režisér Gaspar Noé. Ten vzbudil rozruch ještě před premiérou, když nechal vytisknout odvážné filmové plakáty pornografického charakteru.

A právě takové plakáty nejspíš Stellu inspirovaly k poněkud nevhodně zvolenému modelu šatů. Gaspar Noé má na svědomí například také snímek Zvrácení, v němž byla ve značně naturalistické scéně znásilněna v podchodu Monica Bellucci. Pokud něco podobně kontroverzního očekávala u nového filmu Love i nestydatá Stella Rocha, jistě odešla po projekci spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám