Hlavní obsah
Článek

Slavná italská filmová kráska 50. let Gina Lollobrigida žaluje svého manžela Javiera Rigaua y Rafolse. Třiapadesátiletý zlatokop se s ní oženil bez jejího vědomí. Využil právních kliček a v jejím zastoupení s ní uzavřel manželství. To vše proto, aby dosáhl na její majetek, jehož hodnota se odhaduje na 1,3 miliardy korun.

S Rigauem y Rafolsem žila sedmaosmdesátiletá Gina dvacet roků na hromádce. V roce 2006 se chtěli vzít, ale Lollobrigida nakonec od sňatku ustoupila, neboť si ověřila, že si ji bere jen pro peníze. Španělský byznysmen, jehož potkala v 80. letech v Monaku, zuřil. A před pěti roky se mu podařilo stát se jejím manželem bez jejího vědomí.

Gina se dozvěděla o manželství až v roce 2013. „Rozhodně za to bude žádat odškodnění. Podvodem ji navedl, aby podepsala zmocnění právníkovi, o kterém tvrdil, že s ním má ona legální roztržku. Ale místo toho se jednalo o podpis manželství. Tvrdí tak, že mu paní Lollobrigida dala svolení, aby ji jiná žena zastupovala u sňatku, ale to není pravda,“ uvedl právník slavné italské herečky Fabrizio Siggia.

Soudní řízení proti Rafolsovi bylo zahájeno v Římě toto úterý 19. května, Lollobrigida bude svědčit proti němu v září. Gina se však nesoudí kvůli majetku jen s Rafolsem, loni vyhrála velkou soudní válku proti svému jedinému potomkovi, synovi Andreu Milkovi Skoficovi.

Reklama

Další články

Načítám