Hlavní obsah
Článek

Během tiskové konference po projekci filmu Život je život se scenárista snímku Martin Horský nechal slyšet, že v Čechách by asi jen těžko našli lepšího herce, než je Ondřej Vetchý (61), který zvládne natočit komediální scény a zároveň vypadá dobře v plavkách.

Je pravda, že se herec v nové bláznivé komedii v úloze agenta Jamese Bonda objevuje více vysvlečený než oblečený a na stříbrném plátně předvádí napumpované bicepsy, ploché břicho a svalnatá stehna. Před natáčením filmu prý ale nijak zvlášť netrénoval. „Dobrá postava není všechno. Posledních dvacet tři let mám dva tréninky denně,” říká Vetchý a dodává: „Je to absurdní představa, že bych to nahodil týden před natáčením. Akorát člověk týden před natáčením přestane jíst ovarové koleno a buřty.”

Vetchý je sportovec tělem i duší a velmi ho mrzí, že v životě nepřišla nabídka točit film z prostředí vrcholového sportu. „Člověk celý život sportuje a v českých zemích bohužel nemá moc příležitostí k tomu, aby se zrealizoval tímto způsobem. Když se něco takového objeví, tak je to spíš legrace,” říká Vetchý a dále uvádí: „Když člověk dělá něco třicet let, tak by byl asi rád, kdyby to mohl přetavit do něčeho filmového, což se bohužel nikdy nestalo.”

Reklama

Další články

Načítám