Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po vítězství v předloňské řadě anglického Big Brothera se Charlotte Crosby (33) začala pořádně kulatit. Když se následující léto svlékla do bikin, nebyl na dobře živenou mladou dámu zrovna pěkný pohled. Nedostatky se našly převážně v oblasti pasu. To se ale během několika měsíců změnilo a v listopadu už si Charlotte mohla dovolit vzít na sebe cokoli. Nyní se ale nechala slyšet, že miluje, když jí lidé říkají, že je až moc hubená. Snad se s takovým přístupem nedočkáme další anorektičky.

Pětadvacetiletá televizní hvězdička, která byla nejdřív součástí osazenstva v sérii MTV Geordie Shore a posléze domu Big Brothera, uvedla v rozhovoru pro magazín Closer: „Zbožňuji, když mě nazývají příliš hubenou. Je to lepší, než být za příliš tlustou! Vím, že nejsem přehnaně vyzáblá a že jsem zhubla zdravě.“

Crosby je od dob svého nového štíhlého já fanatikem přes selfíčka. „Je mi jedno, co si lidé myslí. Pořizuji si selfies stejně jako každá holka v mém věku. Dělám to ráda a nečiní mi to žádný problém,“ tvrdí rozhodně Crosby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám