Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová "kamarádka" Jaromíra Jágra (52), kterou načapali paparazzi před pár dny, jak si ji Jaromír odvádí do jednoho ze svých pražských bytů, Lucie Kovandová (30) tvrdí, že je velkou fanynkou hokeje. Prý není milenkou hokejisty, ale do ranních hodin spolu probírali hokej, protože to krásnou Lucii velmi zajímalo.

Lucie prý u Jardy přespala proto, že se vracela z Německa, a do Dolních Kounic, kde žije, by to v noci vlakem bylo nebezpečné. V pražské O2 areně našim hokejistům, hlavně Jardovi, nadšeně fandila. Svého přítele nechala doma. Hokej ho stoprocentně jako většinu chlapů v téhle zemi nebaví, takže byla chudák nucena vzít kamarádku.

Takhle vášnivými fanynkami v minulosti byly určitě i její kolegyně modelky a exJágrovky Inna Puhajková, Andrea Verešová, Iva Kubelková nebo hokejové partnerky dalších našich hrdinů Veronika Machová, Hanka Věrná a další... Když se krásky seznamovaly, nezajímalo je nic jiného než rozumět hokejovým výrazům crosscheck a bodycheck. Nějaký vztah s bohatým úspěšným hokejistou? Tak to vůbec...

Kovandová je už pět let zadaná. Jeden rozchod už s partnerem ale mají za sebou a nyní to vypadá, že si bude muset chlapec zase pár švestek brzy sbalit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám