Hlavní obsah
Článek

Nikdo v českém šoubyznysu nemá tak zářivý úsměv jako Daniel Nekonečný (†52). Jak dokázal docílit takhle neuvěřitelně bílých zubů? Nekonečný nám prozradil svůj přísně tajný recept, který prý střežil dlouhá léta.

"Je to speciální abrazivní pastou, je v ní jemný skelný prach, a tou musím drhnout před spaním, ráno zase znovu, po každém jídle, nápoji, ovoci i po vystoupení musím stále čistit. Abych měl stejný úsměv jako můj kamarád tygr v Thajsku, můj kamarád lev v Keni a jaguár v Amazonii," vysvětluje Nekonečný.

"Abych měl tu správnou euforii s rozzářeným úsměvem a ohni zlepšoval náladu. Vědci zjistili, že zvětšená intenzita světla ji zlepšuje. Proto rozzařuji život každému, kdo po tom touží a kdo chce život užívat," prozrazuje.

Nikdo nedokáže pochopit, kde bere Nekonečný tolik energie. Snad nikdy ho nikdo neviděl skleslého. Naopak. Na jednu otázku dokáže s nadšením odpovídat i deset minut a je k nezastavení.

"Pracuji na tom, aby se mi zapalovala lýtka každý den. Na světě je taková spousta žen. V Praze to je nádhera. V jižních Čechách to je ještě větší nádhera, na Moravě to je nejkrásnější. Máme nejkrásnější bohyně na celém světě," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám