Hlavní obsah
Článek

Hned po návratu z romantické dovolené na Maledivách představila Taťána Kuchařová (36) nový projekt své nadace Krása pomoci. Překvapivě jím je hudební festival, na kterém spolupracuje i se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým (41), ale i se svým největším hudebním idolem. A tím je Michal Malátný z kapely Chinaski.

"Festival PlayFair je největší mezigenerační happening, který proběhne 12. září v Hradci Králové. Bude tam nejen hudební program, ale doprovodné akce jako kino, divadlo pro děti. Vybrat si může celá rodina od babiček s vnuky přes mladé lidi po rodiny s dětmi," vysvětlila myšlenku festivalu, kde budou všichni účinkovat bez nároku na honorář, Táňa.

Napadlo by ji pořádat zrovna hudební festival, kdyby sama nežila s muzikantem? "Napadlo. Protože ta myšlenka vznikla už před třemi roky a s Ondrou jsme spolu teprve dva. Ale jsem odmala obrovská fanynka skupiny Chinaski, a ta bude hlavní hvězdou. Michal je moje platonická láska," smála se Kuchařová s tím, že její partner o tom ví. "Už jsem z toho fanatismu vyrostla, ale Chinaski jsou pro mě bozi," dodala.

Festival PlayFair ale není jediný zajímavý projekt nadace Krása pomoci. "Koprodukovali jsme druhý díl Šmejdů, Fenomén Šmejdi, protože ten ohlas, jak mediální, tak mezi veřejností, byl obrovský. Je to problematika, kterou se také zabýváme, protože takhle byla a je zneužívána spousta seniorů, proto jsme založili i kontaktní místo, kde se mohou senioři a jejich rodiny poradit," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám