Hlavní obsah
Článek

Francouzům prodlužuje život červené víno. Američané utrácejí hříšné peníze za kúru z kozince. V Číně milují ženšen a Velikonoční ostrovy dávají světu látku z půdy, která prodlužuje život až o 30 %. Češi přidali na seznam elixírů mládí výtažky z rostlin, které omlazují rostlinná pletiva, ale také lidskou pokožku. „Ač je na první pohled zásadní rozdíl mezi rostlinou a živočichem, na úrovni buněk, z nichž jsou sestaveny, jsou základní životní funkce velmi podobné,“ prohlásil na dotaz největšího českého deníku v roce 2012 Jan Krekule z Ústavu experimentální botaniky Akademie věd. Tím vysvětlil, proč se objev českých vědců dočkal takového zájmu, a pod názvem Pyratine začal sbírat pozitivní reference zákazníků a zákaznic napříč světem. Krém Pyratine jednoduše funguje.

Ověřeno českými zákazníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi pozitivní účinky krému Pyratine na lidskou pokožku potvrzují i zástupy Čechů. Na portálu Heureka.cz si oficiální obchod značky v Česku drží vysoké 97% hodnocení, a to nejen kvůli kvalitním službám, ale především samotným účinkům krému. Například zákaznice Jitka o něm říká: „Krém Pyratine-6 je opravdu jediný produkt, po kterém jsem už po týdnu pozorovala zpevnění pleti a jemné vrásky téměř zmizely. U hlubokých vrásek to bude asi běh na delší trať.“ Miriam přidala: „Rozhodně doporučuji všem, kteří hledají kvalitu. Krémy opravdu fungují přesně tak, jak je uvedeno.“ Nabízí se otázka, co stojí za výjimečnými účinky Pyratinu?

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktivní složky Pyratinu jsou extrahovány z rostlin. Konkrétně se jedná o látky ze skupiny cytokininů, které řídí mimo jiné stárnutí listů. V souladu s extrémně přísnými procedurami americké FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv) proběhla série testů, které potvrdily výrazné zlepšení textury pleti během několika dní používání. Stejné testy zároveň ukázaly, že přípravky Pyratine v tomto směru dosahují lepších výsledků než Renova, tedy v USA jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky.

Velmi vhodný na citlivou pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Běžné krémy proti vráskám obsahují většinou ropné oleje a další hydratační složky, které vytváří nevzhledný mastný efekt. Pyratine zajistí hydratovanou pokožku bez vedlejších účinků. U krémů Pyratine byly navíc prokázány proti-zánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42 % během 14 dní používání, a dokonce 67 % na konci 12. týdne pravidelné aplikace krémů Pyratine.

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Pyratine prošly řadou nezávislých klinických studií, které potvrdily výraznou účinnost v boji proti růžovce. Pozitivní účinky však hlásí zejména samotní zákazníci. Zákaznice Petra říká: „Na růžovku jsem několik let používala masti s kortikoidy. Bohužel většinou krátkodobá pomoc. S krémem Pyratinem XR jsem velmi spokojená. Pleť je bez známek zarudnutí a navíc pěkně vypnutá. Na oblast nosu používám mast Pyratine XR a konečně ztratil svou šílenou barvu. Super.“ řekla. Pyratine účinně eliminuje všechny tři základní projevy růžovky: Výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a rovněž pavoučí žilky. Pyratine XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení.

Ideální ochrana na léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V reakci na požadavky zákazníků uvedl Pyratine na trh zcela nový krém PyratineXR s širokospektrální ochranou proti slunci. Tento krém chrání pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením, přičemž antioxidanty poskytují pleti další ochranu. Jelikož krém Pyratine SPF 30 neobsahuje žádné parabeny, je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Další články

Načítám