Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Naši hokejisté sice na mistrovství nevybojovali medaile, ale přesto se kolem nich motají ženy, které jejich neúspěch neodradil. Celý národ zajímá soukromí Jaromíra Jágra (52), který je přes dva roky bez oficiální partnerky.

Fotografové jej v neděli v nočních hodinách přistihli s dámským doprovodem, z něhož se vyklubala Česká Miss World Lucie Kovandová (30), již od Jardy dělí 22 let. Problém je ovšem v tom, že tato kráska je zadaná a pět let žije s přítelem Vítem. Co se tedy mezi nimi v neděli odehrálo?

„Jak z mé, tak z jeho strany je to pouze kamarádství,“ hájí se v Blesku Lucie, která s Jágrem navázala kontakt přes sociální síť, což je shodou okolností trik provařených zlatokopek, za niž se ovšem Kovandová nepovažuje. Česká Miss World z roku 2013 tvrdí, že mezi nimi k ničemu nedošlo a společný čas trávili hodnocením mistrovství.

„On vždycky říká, co se má stát, se stane. Takže to asi takhle mělo být. Ale já jsem prostě byla zvědavá, tak jsem ho takhle vyslýchala, a pak jsem šla jako kamarádka spát,“ dodala Lucie, která má naprosto čisté svědomí. Její přítel prý věděl, že spí u Jardy, a byl rád, že Kovandová nemusela podniknout údajně nebezpečnou noční cestu vlakem do Dolních Kounic.

Mají spolu Jaromír Jágr a Lucie Kovandová poměr?
Věřím jim, že jsou jen přátelé
2,1 %
Určitě tají společný románek
7,4 %
Je to jejich soukromá věc
90,5 %
Celkem hlasovalo 72888 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám