Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se poprvé rozpovídala o svém těhotenství, které ještě nedávno z pověrčivosti tajila. Usměvavá zpěvačka dorazila na akci věnovanou kontaktním čočkám. Zájem o její odborně rozdováděný projev na téma nošení kontaktních čoček byl sice velký, ještě větší ovšem o její těhotenství.

„Vzhledem k tomu, že mě ještě čekají nějaké výsledky testů, tak se moc vyjadřovat ke svému stavu, který je možná trošku jiný, zatím nechci. Přiznávám ovšem, že děťátko je na dobré cestě, protože bych těžko někoho se svým dmoucím se břichem přesvědčovala, že jsem se přežrala,“ se smíchem uvedla Monika.

Jak prozradila, vůbec nechtěla, aby se vědělo, že je těhotná. „Zpočátku jsem to tutlala. Netoužila jsem po tom, kdyby náhodou něco nebylo v pořádku, aby to všichni věděli a litovali mě. Teď je to jiné a já doufám, že je vše podle ultrazvuku normální. Ještě čekám na výsledky krevních testů. Vzhledem k věku, je mi osmatřicet, tak přeci jen malinko obavy mám,“ doplnila Absolonová.

Ty ovšem prý vůbec nesdílí její partner Tomáš Horna. „On mi to tvrdí také, tak to snad klapne a v listopadu by měl náš potomek přijít na svět. Zda to bude kluk, či holčička nebudu ovšem prozrazovat. Snad jen to, že dvojčata či vícerčata to nebudou. Zatím pohlaví vím tak na osmdesát procent, až to bude stoprocentní, tak se to dozvíte,“ dodala Monika Absolonová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám