Hlavní obsah
Článek

Chtěla si vydělat slušný balík na docela legračním kurzu pro zapadlé celebrity, sama by ale přitom měla chtít zadarmo od někoho zralejšího pořádnou radu, jak v tomhle světě fungovat! Olga Lounová (43) pobavila celou republiku ve chvíli, kdy se rozhodla uspořádat placený seminář s názvem Jak uspět v umění. Kdyby chtěl o šoubyznysu lektorovat takový Karel Gott, nikdo by ani nemrkl, na internetu ale pobavilo, že zrovna Olga, opravdu nepatřící do první místní ligy, chce někoho poučovat o úspěchu. A teď tomu nasadila korunu!

Na kurz pro vyhořelé celebrity nebo začínající umělce, kteří mohli přijít v doprovodu rodičů, lákala třeba tím, že se pochlubí seznamem celebrit, s kterými kdy spolupracovala. Chtěla neználky učit tomu, co je v českém prostředí čeká, ale místo přihlášek od skutečných zájemců se dočkala obřího náporu takzvaných trollů (prudičů, kteří si z věci dělají ohromnou zábavu). Nakonec přes tisíce přihlášek musela událost zrušit, když jí psali například i domnělí Jan Hus a Jan Palach, že poslední dobou také cítí jisté vyhoření.

A smršť posměšků, která prošla snad všemi médii, se Olgy Lounové asi dotkla a dosud se pravděpodobně cítí ublíženě, protože jinak bychom od lektorky semináře pro budoucí umělecké hvězdy Česka očekávali jiný přístup k novinářům, které třeba právě takový Karel Gott uznává jako neoddělitelnou součást své profese.

Když ji totiž jeden novinář požádal o rozhovor, odepsala mu zvláštně: „Nezlob se, já už s médii nekomunikuji. Jdu si jinou cestou. Zavolej si někomu jinýmu. Díky,“ poslala textovku. Když se jí na celou věc chtěla zeptat redakce Super.cz, slušně se vymluvila na příliš mnoho práce.

Pokud se nedala na poustevnictví, nebo nezačne pracovat jako kuchařka v mateřské školce, moc se její první odpověď nedá chápat. Jen málokterý zpěvák (včetně jejího někdejšího guru Daniela Landy) se obejde bez zájmu novinářů. Třeba ale už vymýšlí nový kšeft s názvem Jak uspět v umění nemluvit…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám