Hlavní obsah
Článek

Nevěsta je taková sympaťanda, že by okouzlila nejen muže oplývajícího majetkem za miliardy, ale i obyčejného člověka se sociálními dávkami! Extrémní boháč Karel Janeček poskytl Super.cz souhlas s uveřejněním ukázky videa ze své utajované svatby, které natočil ve spolupráci s městem Příbram, na jejímž katastru se prvního května ženil s půvabnou Tunisankou Mariem Mhadhbi. Podívejte se, jak dvojice ve svůj významný den, kdy spojila své životy, zářila!

A pak že matematici jsou nudní patroni neschopní citu! Janeček i jeho žena jsou oba chodící kalkulačky, a přesto působí jako zamilovaní puberťáci, kteří si užívají každé společné chvíle. A o jejich svatbě to platilo dvojnásob.

Veřejnost se už některé detaily ze svatby dozvěděla (třeba to, že proběhla ve vrtulníku ve výšce 1221 metrů), nyní ve videu padly další.

„Ve vrtulníku jsme se dorozumívali pomocí interkomu tak, aby obřad byl platný. Skutečně jak svědci, tak svatebčané, oddávající i paní matrikářka se museli vzájemně slyšet. Bylo to technicky zajištěné,“ říká starosta Příbrami Jindřich Vařeka.

„Co se týče vrtulníku, byl to můj nápad. Chtěl jsem si říct ano ve vzduchu, ve třetí dimenzi, ne na zemi. Je to něco symbolicky extrémně zajímavého. Je to jistý druh nezávislosti a svobody. Původně jsem myslel, že bych z vrtulníku u příležitosti tohoto výjimečného dne skočil, ale nebyly k tomu podmínky. Počasí nebylo úplně ideální, nešlo kvůli tomu skákat. Ale je to nádherné místo, proto jsme si ho vybrali,“ prozradil sám ženich ve videu, jehož kompletní verzi lze nalézt na stránkách města Příbram.

Reklama

Další články

Načítám